Kissatakki Ainolle n. 110cm




Tällaista ihanaa kissakangasta osui silmään Ikeassa, kun kävin siellä "ihan vaan katselemassa". Todellakaan ei ollut tarkoitus mitään ostaa, eikä ainakaan kangasta. Mutta näin heti tämän takkina ITSENI päällä. Kangasta tuli ostettua sitten kuitenkin liian vähän ja lisäksi Aino omi kankaan välittömästi itselleen, niin päätin harjoitella vielä takin tekemistä pienemmässä koossa.




Aika ihana siitä tuli! Kaava on Ottobren Kääntötakki 1/2005 mutta en tehnyt tästä kääntötakkia vaan sisällä on fleece vuorina. Haimme Tokmannilta oranssia vetoketjua tähän ja siinä osui silmääni täsmälleen saman värisiä oransseja torkkuhuopia 3,50e/kpl ja sain siitä vuorin takkiin (mutta en vetoketjua). Taskutkin jäi siinä luomisen tuskassa tekemättä ja niitä on vähän kaipailtu, mutta takki on kyllä ollut päivittäisessä käytössä :)
Seuraavana suunnitelmissa olisi takki itselleni, mutta koska kangasta menee vähän enemmän ja aion uhrata siihen noita pitkään haudutettuja varastojani takin pitää mennä kerrasta nappiin! Aloitin takin tekemisen Suuri Käsityö 3/10 sadetakin kaavalla Joensuun Kansalaisopiston ompelukurssilla, ihanaa kun on joku keneltä kysyä kun tulee ongelmia! Tähän mennessä olleet kurssikerrat olenkin  käyttänyt ufojen (unfinished object) loppuunsaattamiseen, jos ne ovat olleet ufoja sen takia etten ole osannut eteenpäin.

Suositut tekstit