Kohti ääretöntä, ja sen yli!

Reilu vuosi taukoa blogin kirjoittelun kanssa, kun kaiken ajan vei uusi työ kiinteistönvälittäjänä. Aloitin kiinteistönvälittäjänä tammikuussa 2017 ja koko puolitoista vuotta opiskeluineen ja uuden ammatin oppimisineen vei kaiken ajan ja energian päivien ollessa 10-14 tuntisia ja kuutena päivänä viikossa!



Muutoksen tuulet puhaltavat kuitenkin taas meidän perheessä ja vakaat suunnitelmat jäädä Joensuuhun eläkepäiviin saakka kariutuivat jo 3 vuoden Joensuussa asumisen jälkeen, kun mies näki avoin työpaikan Qatarin suomalaisessa kansainvälisessä koulussa. Prosessi sai alkunsa helmikuun loppupuolella ja siitä lähtikin sitten rytinällä käyntiin, kun mies kutsuttiin haastatteluun ensin Jyväskylään ja sitten muutamaksi päiväksi Qatariin, Dohaan. Lopulta kaikki varmistui huhtikuussa, mikä tiesi meille asunnosta luopumisen, kesämökille muuttamisen, töistä irtisanoutumisen ja toki tarvittavien asiakirjojen hankkimista koko perheelle Dohaa varten.



Lähtö on 11.8!

Nyt mennään heinäkuun puoliväliä ja ensimmäistä kertaa todella puoleentoista vuoteen sellainen hetki, että aikaa ja energiaa riittää taas blogin herättelyyn pitkiltä talviunilta ja nyt on varmasti enemmän aikaa kirjoittamiseen. Mitä kaikkea onkin edessäpäin, kuka tietää!?

Stay tuned!

Suositut tekstit