Qatarin koti

Meillä on suomalaisittain kolmio, eli kaksi makuuhuonetta, olohuone, ruokailuhuone ja keittiö sekä kolme kylpyhuonetta. Asunto oli valmiiksi kalustettu, mutta asuntoa saa sisustaa ja kalusteita vaihtaa oman mielen mukaan.

Näkymät olohuoneesta St Regis hotellille.
Koti on Al Gassarissa, vaikka alunperin luulimme, että muuttaisimme Pearlin tekosaarelle. Tämä on kuitenkin osoittautunut tosi hyväksi valinnaksi, koska talossa asuu 5 suomalaista perhettä ja sattumoisin lapset ovat aika saman ikäisiä. Altaalla riittää siis kivasti leikkikavereita ja seuraa.

Lisää kuvateksti

Näkymät parvekkeelta.
Eteiskäytävää.

Eteinen.


Lasten makuuhuone, josta käynti parvekkeelle.


Lasten kylpyhuone.

Vanhempien makuuhuone, josta myös käynti parvekkeelle.

Vanhempien makuuhuone toisesta suunnasta.

Vanhempien kylpyhuone.
Olohuone.

Ehdoton sisustuselementti: juoma-automaatti, josta kylmä ja kuuma juomavesi.

Keittiö.
Ruokailutilasta keittiön suuntaan.


Ruokailuhuone.

Näkymä parvekkeelta omalle altaalle.
Vastapäätä on siis St Regis hotelli, jonka altaita saamme myös käyttää ja olemme käyneet hotellin mahtavalla brunssilla. Hotellilta kuuluu välillä musiikkia, mutta meidän talon ikkunat ja ovet eristää ääntä onneksi tosi hyvin.




Aamupalaksi kakkua kinuskikastikkeessa ja lisäksi pari leivosta päälle, kyllä.



Tornien yhteisessä käytössä on myös oikein kelpo kuntosali ja sen vieressä lasten leikkihuone. Ja lisäksi naisille ja miehille omat poreallashuoneet, joissa voi käydä totaalirentoutumassa +35 asteisessa vedessä.








Asunnon valinta meni siis mieheltä nappiin, vaikka olin näin ex-kiinteistönvälittäjänä aika kauhuissani, että en päässyt valitsemaan ja näkemään kotia. Täällä kaikki ja enemmänkin mitä tarvitaan!

Suositut tekstit