Matkalaukkuelämää

Taas sitä mennään! Lauantaina minä ja Vilho tulemme Suomeen ja matkalaukkujen pakkailu on jo pikkuhiljaa aloitettu.
Toukokuun lopussa luovutimme kotimme Joensuussa ja kauhean myynti/lahjoitusrumban jälkeen veimme jäljelle jääneet tavarat kesämökille Heinävedelle. Siellä asuimme kesän ja sen jälkeen tavarat on pakattu laukkuihin ja purettu missä milloinkin puolen vuoden ajan. Puoli vuotta.
Alkaa riittää, kiitos!



Tulemme Vilhon kanssa Vantaalle pariksi yöksi ja sitten taas Suomi-tukikohtaamme Haminaan viikoksi.

Minulla alkaa II hoitojakso, ja olemme hoitojen alkamisen siellä etelä-suomen päässä ja sitten siirrymme mökille asustelemaan ja odottelemaan seuraavaa piikkiä. Hoito tulee olemaan suonensisäisesti annettavaa melanoomalääkettä, ilmeisesti osittain kokeellista. Vaste on hyvä, jos hoidon pystyy ottamaan loppuun saakka. Sivuvaikutusten lista on melkoisen pitkä ja karua luettavaa.



Heti hoitojen jälkee haluan mökille, mun on pakko päästä sinne, se tuntuu nyt ainoalta vakaalta ja pysyvältä asialta tässä maailmassa. Mauri ja  Aino tulevat perästä, olemme tällä kertaa erossa vain 18 päivää, ja vietämme joulua ja joululomaa yhdessä Heinävedellä.

Joulu tuntuu todella kaukaiselta, vaikka marraskuu on jo loppumaisillaan ja normaaliolosuhteissa meillä olisi jo kuusi sisällä ja koristeltu! Ehkä 28 asteen lämpötilassa ja jatkuvassa auringonpaisteessa on vaikeampi joulufiilistellä.


Olemme olleet jonkin verran kipeinä tämän reissun aikana, ensin vatsataudissa ja nyt viimeisen viikon ihan jäätävässä flunssassa, koko perhe sai vuorotellen tämän taudin; kurkkukipua, kuumetta, flunssaa ja yskää! Onneksi se taitaa pikkuhiljaa taittua.
Ollaan ehditty onneksi tehdä kivoja juttuja täällä ollessa. Tässä kirjoituksessa olevat kuvat ovat meidän päiväreissulta dyyneille ja pikkujouluista, jotka vietettiin rannalla olevan buffeen äärellä sekä ilotulituksesta, joka järjestettiin emiirin kunniaksi.



Ilmat alkaa täälläkin viilenemään ja ihan totta alle 30 tuntuu jo vilpoiselta ainakin iltasin, tai jos tuulee! Mitenköhän meidän käy mökillä, jota on viimeksi lämmitetty elokuussa? Apujoukkoja on kyllä jo kutsuttu hätiin laittamaan mökissä patteria päälle, jottei me vaivuta hypotermiaan ensimmäisenä yönä!

Suositut tekstit