Super Corner Pitkälahti -Kuopio

Käytiin jo heti avajaisviikonlopun jälkeen tsekkaamassa tämä lähes naapuriin valmistunut Super Corner, ja nyt kävimme siellä jo toistamiseen vähän isommalla porukalla.
Tänne on pääsymaksu, jos nyt oikein muistan niin 4-vuotiaasta lähtien S-etukortilla 2 tuntia 4 euroa tai koko päivä 8 euroa. Alle 7-vuotiasta ei saa jättää Corneriin yksin ja aikuisenkin pitää maksaa, eli meille tuli hintaa se 16 euroa. Menee siis aika samoihin HopLopin kanssa, joka maksaa 14 euroa/lapsi, mutta vanhemman ei tarvitse maksaa (1-vuotiaasta menee jo 9 euroa!). Huh, kallista lystiä. Toki aika edullisesti selviää, jos 2 tuntia riittää, ja sehän riittää ihan mainiosti. Me päätettiin ottaa tuo koko päivän lippu molemmilla kerroilla, koska käytiin välissä syömässä lounasta.
Mutta sitten asiaan, ensimmäisenä yläkertaan, josta löytyy 2x trampoliini, kiipeilyseinä ja parit jääkiekkopelit (jotka ei vielä meidän 4-vuotiaita ja sitä nuorempia kiinnostaneet).








Täällähän nuo lapset viihtyisivät vaikka maailman tappiin saakka Vilhokin viihtyi tosi hyvin ja yhdessä vaiheessa ihmettelinkin sitä. Siis että miksi oli niin tyytyväisenä nurkassa yhden vaahtomuovipalan kanssa.

Koska se söi sitä siellä...

Heti kakkosena trampoliinien jälkeen tulee autorata. Tosi kiva myös aikuistestaajien mielestä +++.

Tietenkin piti vähän kolaroidakin -siis tahallaan- ja nuo kaksi saivat autot niin mutkalle että meidän piti hakea miesvoimaa vetämään autot erilleen toisistaan!





 Sitten Cornerista löytyy tuo kiipeilypaikka, jossa on jos jonkinmoista telinettä, kaksi liukumäkeä ja korkeita torneja joihin kiivetä. Aika haastavia, että ihan 2½-vuotiasta ei uskalla yksikseen päästää noihin torneihin kiipeilemään. Mutta 4-vuotiaat menee kuin kärpät.
Ja vajaa 1-vuotiaat :)
Lisäksi Cornerista löytyy skuuttiparkki, eli vähän niin kuin skeittiparkki, mutta mennään niillä potkulaudoilla, joita siis ilmeisesti kutsutaan skuuteiksi?! Se ei välttämättä ollut ihan top kolmessa meidän porukan lasten mielestä, mutta näin aikuisten mun mielestä sekin on tosi kiva! Kuvia ei tullut otettua skuuttiparkista, koska oli kädet täynnä kun mentiin Ainon kanssa yhdessä skuutilla.
Kuvat on siis kahdelta eri päivältä, avajaisviikonlopun jälkeiseltä maanantailta ja tämän viikon torstailta, jotka molemmat sattuivat olemaan tosi rauhallisia päiviä. Oltiin molempina päivinä heti kello 10 ovella, joten saimme olla aika rauhassa. Puolenpäivän kieppeillä porukkaa alkoi valua ja selkeesti näkyi koulujen päättyminen, kun isompia lapsia alkoi virrata Corneriin. Ja täällä tosiaan viihtyy isommatkin lapset, kuten kuvasta ^ näkyy!
En pysty ymmärtämään, miten jotkut vääntyy tällaisiin asentoihin, tää on painovoimaa uhmaavaa!

All in all, meidän perhe valitsee Super Cornerin HopLopin sijasta, koska se on lähempänä ja mulla on niin järkyttävät kauhukuvat hiihtolomaviikolta HopLopista, että en tiedä suostunko enää koskaan menemään sinne. Toinen mikä ärsyttää HopLopissa on se, että siellä otetaan kaikki irti asiakkaasta, ei pelkästään sisäänpääsymaksussa, vaan myös oheistuotteissa. Toki myös SuperCornerin yhteydessä oleva ABC on kallis, mutta siinä on myös S-market josta voi vaihtoehtoisesti hakea ne 80% edullisemmat pillimehut. Me ollaan kyllä syöty molemmilla kerroilla ABC:n lounas, joka on lapsille vain 4,90e.

Ja vielä lopuksi, en ole mikään ABC fani näin huoltoasema/pysähdyspaikkojen suhteen, vaan tykkään pysähtyä pienissä ja tunnelmallisimmissa paikoissa. Ja toisaalta tietenkin myös tukea pienyrittäjiä. MUTTA joskus, ihan vaan joskus, kun on hitokseen väsynyt ja lapset kiljuu takapenkillä ja kaikilla on nälkä, on kiva pysähtyä paikkaan jossa tietää mitä saa. Tää on mun mielestä se avainasia, missä ABC -ketju on onnistunut, eli sinne mennessä asiakas aina tietää mitä voi odottaa. Lasten kanssa pitkillä ajomatkoilla meille on tärkeää leikkipaikka, jonne myös tällaisen vauvaikäisen voi laittaa konttailemaan ja päästämään energiaa. Viime viikonloppuna pysähdyttiin eräällä pienellä huoltoasemalla Joensuu-Kuopio välillä ja oli raivostuttavaa, kun autossa jo pitkään istunutta lasta ei voinut ollenkaan päästää sylistä, kun huoltoasemalla ei ollut minkäänlaista leikkinurkkausta. Lisäksi vauvoille ei ollut mitään ruokaa, esim. pilttipurkkeja.

Suosittelen siis ainakin tätä ABC huoltoasemaa Kuopion Pitkälahdessa lämpimästi kaikille pitkänmatkalaisille! Takuuvarmaa lasten väsytystä tarjolla!

Kommentit

Suositut tekstit