Legginsit x2, kesäveska ja trikoomekko Ainolle

Sain tuossa "oman työn ohessa" tehtyä pari ompelujuttua, kun ollaan tämä viikko pidetty ihan rauhallisena kotoiluna viikon reissaamisen jälkeen. Oli ihan PAKKO päästä ompelemaan, kun Majapuulta tilaamani näin herkullinen kangas tuli postissa:
Vähän aikaa emmin, mitä teen tästä, ruskamekon imetysluukulla itselleni vai ihan perus Onionin kesäksi. Yllättäen sitten päädyin leggareihin, mitä en ole vielä koskaan tehnyt! Tuli tosi kivat, suoraan ykköseksi mun lempparihousuiksi!
Ainolle tietty samanlaiset:
Ja tuollaista keppihevoskangasta tilasin ihan hetken mielijohteesta pienen palan, kun oli suht edullista. Siitä sain Ainolle kesämekon olalta solmittavilla nyöreillä, jotka vedin oikopolkuna ihan vaan saumurilla.
Ostin kerran kirppikseltä kangaskassin, johon oli ommeltu tällaisia suloisia kukkia. Kassi itsessään oli mun mielestä vähän ruma, koska se oli tehty myrkynvihreälle kankaalle ja kangas oli ihan väärää materiaalia, jotain ihmeellistä liukasta kangasta (??). Ostin kassin kuitenkin kun maksoi vain 2 euroa, ja nuo kukat oli niin söpöjä. Kassi on ollut varmaan jo toista vuotta käytössä, mutta nyt sain vihdoin aikaiseksi tuunata sen.
Eli irrotin tuon vaalean kankaan kukkineen päivineen irti vihreästä kankaasta (leikkaamalla, vihreä kangas jäi vielä taakse tueksi, näkyy vähän pitsin alta) ja ompelin sen pellavakankaalle. Pellavakankaan ompelin sitten kassiksi. Pellavakangas oli äidiltä saatu verho, johon oli tarttunut pihkaa, eli sekin meni uusiokäyttöön kätevästi. Hihna samaisesta kankaasta. Tuli tosi herkku!
Pieni kuvausapulainen änkesi joka kuvaan

Käytiin sitten uusissa kevätvaatteissamme ja laukuissamme pienellä pyöräretkellä ankkalammella.
Aino huitelee pyörällänsä jo aikamoista vauhtia!








Ihanasti luonto herännyt ja joka puolella on vihreää ja vehreää. Sateen jälkeen ilma on niin raikas, juoksulle juuri sopiva, mutta minä pidän juoksusta nyt vähän aikaa taukoa.

Kommentit

Suositut tekstit