Joulukalenterit 2015

Taas innostuin tekemään joulukalentereita! Niistä on niin monenlaisia, ihania, erilaisia blogeissa ja joululehdissä että aina niitä intoutuu tekemään. Viime jouluna tein siskon pojille yhteisen, jossa on 24 ommeltua sukkaa. Tässä tein virheen, että sukan suuaukot on niin kireät, ettei sisälle mahdu kovin iso yllätys (mutta sitten olen kirjoittanut tontulta viestin esim. "kurkkaa sohvan alle"). Tässä tuo viime vuonna tekemäni, jonka myös tänä vuonna täytin pienillä yllätyksillä ja viesteillä.



Sitten löysin sattumoisin 24 pientä vaaleanpunaista rasiaa, jotka taisin hamstrata Tiimarin lopettajaisista. Siitä tein joulukalenterin Ainon kaverille viime vuonna. Tämän täyttäminen oli myös ongelmallista, kun rasiat oli niin pieniä :)



Ja vielä tein pikkusiskolle joulukalenterin myöskin Tiimarin lopettajaisista hamstratuista laatikoista (ovh muuten näillä TYHJILLÄ tulitikkulaatikoilla oli jotain 3,50 euroa, muistan vieläkin kun se oli mun mielestä niin koomista).

Tämä kalenteri päätti vain tehdä kokonaiseksi vuodeksi katoamistempun, kun oli matkalla pikkusiskon luokse. Onneksi se kuitenkin tänä syksynä löytyi niin sisko pääsee nyt viikon päästä availemaan tätä ensimmäistä kertaa. Olisiko sitten jatkossa vaikka avokin tehtävä täyttää nuo pienet lootat ;) Muuten, jälleen kerran äärimmäisen hankalaa keksiä sisältöä, kun tulitikkurasiaan ei mahdu edes suklaakonvehti!



Mutta keksinpä sitten kuitenkin, mutta en voi sitä nyt paljastaa, kun on vielä aukaisua vaille.


Sitten vihdoin niihin tämän vuoden kalentereihin. Eli ilman olivat vielä kummityttöni Haminasta ja Ainon paras ystävä, naapurin tyttö Emma.


Prinsessalaukku on yhden luukun sisältö, mutta se pitää löytää tontun antamien ohjeiden mukaan.


Tänä vuonna suuremmassa osassa olikin nuo pienet viestit, joita tonttu oli jättänyt lapsille tehtäviksi.



Toisen kalenterin tein kokonaan ompelemalla:

Palojen paikkojen suunnittelua.




Taustalla on tuo sininen kangas, joka vähän näkyy yläreunasta. On entinen verho, niin jätin tuon valmiin verhokujan tuonne yläreunaan että siitä voi pujottaa vaikka harjanvarren ja niin saa kalenterin pysymään seinällä. Punainen kangas on ostettu Anttilasta, jossa sitä oli ihan älytön määrä 2e/m hintaan, joten tätä jäikin vielä paljon. Pussit on tilkkuja ja puiset numerot on jälleen sieltä Tiimarin lopettajaisista, joissa sai ottaa muovikassilliseen niin paljon tavaraa kuin sai mahtumaan ja sen hinta oli 5 euroa.

Taskut täynnä tavaraa!
Toivottavasti ovat kaikki kalenterit mielisia omistajilleen ja tuovat jännitystä ja yllätyksiä joulun odotukseen <3

Kommentit

Suositut tekstit