Operaatio Joulun lapsi 2015

Tänäkin vuonna lähdimme mukaan Operaatio Joulun lapseen http://www.joulunlapsi.fi/ Tämä hyväntekeväisyyskampanja on alunperin ja toki vieläkin liikuttanut sen verran, että nyt kolmantena vuonna peräkkäin keräsimme laatikot Romanian lapsille. Kannattaa tutustua, vaikka tältä vuodelta keräys onkin jo ohitse. Jostain syystä tämänkin asiaan jättää aina viime tippaan ja sitten tulee kiire kerätä kaikki ohjeistetut tarvikkeet, sen vuoksi vinkkaan kiinnostuneille, että alennusmyynneistä ja muutenkin pitkin vuotta voi laittaa ohjeistettuja tavaroita sinne jemma nimiseen paikkaan! Paketille voi kertyä nimittäin yllättävän paljonkin hintaa, jos lähtee kaikki tarvikkeet ostamaan siitä kalleimmasta marketista viime tingassa.


Tehtiin tänä vuonna kaksi pakettia. Toinen pienelle pojalle ja toinen vähän isommalle tytölle.

Paketti 1
 Yllärinä tulikin, että pakettien tavaroiden ohjeistus oli muuttunut viime vuosilta! Vanhasta muistista ostelin tavaroita, joita ei enää pyydettykään laittamaan laatikoihin. Ohjeistuksessa oli mm. kyniä, kumi, vihko, hammasharja, hammastahna, lelu, saippua, penaali, hiuskampa tai harja, lämpimät rukkaset, sukat tai sukkahousut, pipo ja karkkia.




Paketti 2



Osa paketeista oli pakko avata pakkaamista varten, kun muuten en olisi saanut kaikkea mahtumaan noihin valmiisiin laatikoihin.


Keräyspisteitä on melkein joka kylällä, ainakin kaupungeissa ja sinne jätettiin nämä kaksi huolella täytettyä muiden sekaan. Aino oli tänä vuonna yllättävän hyvillä mielin mukana tässä hommassa, eikä lainkaan katkera, kuten ehkä edellisinä vuosina ;) Tässä vielä linkki edelliseen Joulunlapsi postaukseen vanhassa blogissa http://patchwork.vuodatus.net/lue/2013/11/operaatio-joulunlapsi



Toivottavasti laatikot menee oikeasti tarpeeseen ja tuottavat hyvää joulumieltä heille, kenellä on niin vähän.



Kommentit

Suositut tekstit