Matka alkaa!

Muutimme kesämökillemme 1.6 suunnitelmana asua siellä koko kesä, kunnes päivää ennen Qatarin lentoa lähtisimme 4 matkalaukun kera junalla Helsinki-Vantaalle. Nyt muutama mutka matkassa, ja oma auto lähteekin nyt reissuun mukaan. Ja pikkasen enemmän tavaraa, kuin oli suunnitelmissa..




Laitettiin haikein mielin mökki talviteloille. Oltiin vain muutama päivä vähemmän, kuin alkuperäisessä suunnitelmassa, eli lähdimme jo 7.8 etelä-Suomeen.

Hei hei mökki! Toivottavasti tavataan vielä.

Rosvoille tiedoksi, että arvokkaat tavarat mökillä ovat arvokkaita vain meille.


Matkalla pysähdyimme Jaripekassa, jossa oli näin hienoja käsitöitä!







Jätimme lapset Haminaan miehen siskon perheen hyvään hoitoon ja nyt olemme potilashotellissa Meilahdessa odottamassa huomista hoitojen alkamista.

Minulta leikataan päälaesta pois noin 15x9cm pala otsalta takaraivon suuntaan. Tilalle laitetaan läskiä jostain muualta (valinnanvaraa onneksi on). Tähän kohtaanhan ei luonnollisesti kasva enää tämän jälkeen hiuksia, joten hiustyylini on tästä lähtien käänteinen ananas: tukkaa sivuilla, mutta ei keskellä.

Jos joskus pääsen Qatariin asti, voin sitten kääntyä muslimiksi ja käyttää hijabia loppuelämäni.

Fiilikset leikkauksen suhteen on aika hyvät, olen vaan tosi helpottunut, että tämä odottaminen on tältä osalta ohi. Siitä, kun olin viimeksi juttelemassa lääkärin kanssa Töölössä on nyt mennyt 10 päivää ja tässä välissä olen ehtinyt pelätä jo kaikkea mahdollista, eniten syövän leviämistä.

Tulimme hotelliin muutama tunti sitten ja ihana yllätys odotti hotellin vastaanotossa!
"Vanhat" ystäväni Hyvinkäältä olivat tuoneet tsemppipaketin respaan, joka sisäsi mieluista lukemista ja herkkuja, KIITOS!


Suositut tekstit