Huutokauppakeisarinna Liperissä

Meillä oli viikonloppuna mahtava lauantaipäivä, kun aamupäivällä käytiin koko perhe urheilemassa Lykynlammella ja sitten eksyttiin huutokauppaan Liperin maaseudulle. Huutokaupassa ollaan käyty viimeksi varmaankin Klamilan vuosina, kun se siellä oli jokavuotinen perinne.

Lykynlammella menee ihan kohtuujyrkät portaat, joissa saa kyllä ihan kelpo porrastreenin tehtyä. Optimistisesti lähdin juoksemaan portaita, mutta en päässyt edes tuohon puolenvälin tasanteelle, kun repi keuhkoja niin paljon että oli pakko vaan raahautua ylös.

Alla häämöttää lampi. Antaa vähän perspektiiviä, missä korkeuksissa ollaan.
 

Huutokaupoissa olen ennenkin tehnyt hyviä kauppoja, ja nyt ennakkon jo katsoin mitä aion ostaa. Joku ihan ihmeellinen piheys iskee huutokaupoissa AINA, ehkä se johtuu siitä, kun suuri osa tuotteista myydään eurolla (1). Siinä vaiheessa kun hinta nousee esim. 8 euroon se tuntuukin yhtäkkiä tosi kalliilta :) Ja sitten jälkikäteen harmittelee ja ihmettelee että miksi en ostanut! Tässä huutokaupassa oli myynnissä esim. vanhoja miesten pyöriä, joiden hinta jäi alle 30 euron/kpl.
Vanha? puukiulu, 6 euroa.


Kalastajanlangasta virkattu pitsipeitto yhden hengen sänkyyn, 16 euroa.


Pentikin iso tarjoilukulho, 6 euroa. Samaa sarjaa mitä meillä on kahviastiasto, joten tämä oli löytö!
Airhockey, 4 euroa.

Laitan tähän samaan syssyyn vielä yhden kirppislöydön, eli meidän keittiön uusi valaisin Joen Kirppikseltä 10 euroa.

Retroa, just the way I like it.
Menkää ihmiset huutokauppoihin! Siellä on vaikka mitä ja suurin osa myytiin eurolla. Tänään Joensuussa olisi ollut poliisien huutokauppa, jossa myydään löytötavaroita, mutta en sitten lasten kanssa ja ilman autoa viitsinyt sinne lähteä. Kuitenkin epähuomiossa olisin ostanut jotain isompaa (sohvan tmv.) ja sitten huomannut, että kas, olen pyörällä.

Kommentit

Suositut tekstit