Jutan voimakiertue!

Sunnuntaina 6.9 kävin yliopiston Careliasalissa kuuntelemassa Juttaa ja Verttiä aiheesta, no mikäs muu kuin hyvinvointi, ruokavalio ja liikunta.

Nostalgiset fiilikset matkalla yliopistolle!
Harmillisesti kännykästä loppui heti alkuunsa virta, joten yhtään livekuvaa parista ei ole, eikä selfietä Vertin käsivarsilla :( (Oikeasti en olis menny!)


Jutasta on tullut ihan mun lempi julkkis viime aikoina ja varsinkin nyt kun olen livenä tavannut, niin olen vakuuttunut siitä että hän on juuri niin positiivinen ja iloinen kuin teeveessä. Ihan uskomatonta suorastaan miten paljon positiivista energiaa voi ihminen pursuta! Lähdin luennolle, jotta saisin taas virtaa tähän ainaiseen painonpudotukseen ja myös liikkumiseen, josta on ollut tosi vaikea saada kiinni tänä syksynä. Luennolla tulikin monta hyvää vinkkiä, tai no, ei voi oikeastaan puhua luennosta kun tapahtuma oli lähempänä stand up keikkaa!


Lisäksi meitä osallistujia lahjoittiin alennuskupongilla nettivalmennuksiin, joten on kai se vaan otettava itseään jälleen kerran niskasta kiinni ja aloitettava, MAANANTAINA!

Kommentit

Suositut tekstit