Run right, eat right ja hypoxi

Nyt kun olen synnytyksen jälkeen aloittanut juoksutreenit uudestaan muutamien kuukausien tauon jälkeen, niin edelleenkin vähän sellainen hapuileva ote on ollut koko treenaamisessa. Suurin syy siihen on varmaan se, että mulla ei ole ollut selkeitä tavoitteita. Laitoin alunperin tavoitteeksi kokonaisen maratonin juoksemisen tänä keväänä, viimeistään loppukesästä, mutta sen tavoitteen olen ainakin osittain nyt haudannut järkyttävien selkäkipujen takia. Olen menossa Joensuun maratonille 16.5 eli noin kuukauden päästä (!!) juoksemaan puolimaratonin, mutta koska tiedän pystyväni juoksemaan tuon 21km niin treenaamisesta puuttuu se jokin?!

Päätin sitten aloittaa FitFarmin uuden Run Right Eat Right -valmennuksen, että saisin jotain järkeä tähän treenaamiseeni ja jotain säännöllisyyttä. Myös ruokavalio on ollut ihan retuperällä jo monta viikkoa enkä ole saanut itseäni ollenkaan niskasta kiinni! Nyt on viikko tuota valmennusta takana ja tosi hyvin on lähtenyt käyntiin. Ruokavaliota on helppo noudattaa ja menee jo vanhalla rutiinilla, liikunnan kanssa on aikamoista säätämistä, että kaikki perheenjäsenet pääsee omiin treeneihinsä oikeaan aikaan.

Samassa rytäkässä aloitin Hypoxihoidot, jotka sain kolmekymmentä (30) vuotislahjaksi. Kyllä.
Käyn siis 12x yhdistelmähoidossa seuraavien viikkojen aikana, ja senttejä ja kiloja pitäisi tippua kuin itsestään! No, Hypoxissa on aika tarkat säännöt sen suhteen, mitä saa syödä ja mitä ei, esimerkiksi hiilareita ei saa syödä ennen eikä jälkeen Hypoxin moneen tuntiin, joten pakostihan niitä kiloja tippuisi muutenkin, kun ruokavalio muuttuu?! Mutta Hypoxi auttaa myös epätasaiseen ihoon ja raskausarpiin.



Hypoxissa ollaan siis ensin 20min avaruuspukua muistuttavassa puvussa, jotta pintaverenkierto saadaan hyrräämään ja sen jälkeen poljetaan suht kevyesti kuntopyörää 30min ali- ja ylipaineiden vaihtelussa. Ja läski palaa! Hypoxi lupaa useamman kilon pudotusta jakson aikana, muistelenkohan oikein että 4kg oli vähimmäismäärä, mutta tähän toki voi itse vaikuttaa sillä, miten orjallisesti noudattaa samaan aikaan ruokavaliota.



Yllättävän suosittua muuten tuo Hypoxi, ainakin täällä Kuopiossa on vaikea saada aikoja, tai jos joutuu perumaan oman aikansa niin samalle viikolle ei meinaa enää saada uutta aikaa. Oman kropan muokkaaminen tällä keinoin siis yllättävän suosittua.

Itselläni alkaa olla loppukiri menossa tässä painonpudotuksessa, ollaan jo aika lähellä tuota ennen raskautta -painoa. Vielä sellainen 5 kiloa jäljellä kahdestakymmenestä viidestä! Kesäkuntoon 2015 taisi siis kerrankin oikeasti toteutua. Mitä vähemmän kiloja pudotettavana niin sitä vaikeampi niistä on päästä eroon, siihen varmaan kaikki voi yhtyä. Senkin takia on kyllä ihan suurenmoinen etu tästä Hypoxista, se itsessään polttaa rasvaa, mutta toimii myös motivaattorina siinä suhteessa, että ei mene tuo raha hukkaan, vaan aion kyllä tehdä kaikkeni näiden 12 viikon aikana.

Kommentit

Suositut tekstit