Halloween bileet

Mulle tuli tosi hyvä idea järkätä halloweenbileet, kun esikoinen on niin kärsimätön omien synttäreiden odottelussa. Keksin, että pidetään halloweenbileet tässä välissä, mutta en huomannut, että itse pyhäinpäivään oli siinä vaiheessa vielä kuukausi. No, olipa ainakin aikaa suunnitella ja tehdä koristeita -ja käydä kärsimättömäksi myös näiden juhlien kanssa... Siispä juhlat järkättiin viikkoa ennen varsinaista pyhäinpäivää, eihän se niin tarkkaa ole! Amerikkalaista hapatustahan tämä on joka tapauksessa :)



Ainolle lupasin nyt ekan kerran meikkiä, mutta ihan vaan halloweenjuhlien kunniaks. Siitä tulikin tosi sähäkkä pitkine ripsine :)



Tarjolla oli mm.

Kummituksia

Silmiä


Hämähäkkejä



Suklaakakkua, also known as mokkapala


Pieniä kurpitsoja eli mandariineja, jotka teki yllättävän hyvin kauppansa, ja naapurin taiteilemia marenkikummituksia

Kauheaa kurpitsakakkua, joka onnistui aika hyvin ekakertalaiselta!

Sorjat sormet hävisi myös aika nopeasti pienten suihin

Lepakon oksennusta eli mustaa omenamehua. Laitoin pakastimeen pari vedellä täytettyä muovihanskaa, mutta kun yritin repiä muovia irti niin sormet katkeili ja toisesta jäi vain keskisormi pystyyn :)
 Juhlat sujui hyvin, lapsia oli reilusti toistakymmentä joten meno oli sen mukainen! Yksi ihan aito verenvuoto taidettiin saada aikaiseksi mutta muita vahinkoja ei onneksi käynyt.
Vilho jo menossa nukkumaan, ja omatkin halloweenmeikit jo levinny naamalle
 Omasta halloweenasusta ei olekaan nyt kuvaa, mutta löysin kirppikseltä paidan ja pitkän tumman noitahameen yhteensä 10 eurolla.


 Ihan kaikista koristeista ei tullut kuvaa, mutta meillä oli lepakkoja askarreltuna pahvista, luurankoja ja sitten näitä kaupasta ostettuja koristeita, ilmapalloja ja halloweenaiheisia kankaita. Ja paljon kynttilöitä!

Olohuoneen koristeita

Olohuoneen koristeita


Ehkä ensi vuonna uudestaan? :)


Kommentit

Suositut tekstit